Skip to content

Contact

Mijn mobiele telefoon: 06-2001 9419 (ook voor SMS). U kunt ook via e-mail contact opnemen: herman@handsontherapies.nl.

Hieronder kunt U een afspraak boeken


 

Intakeprocedure

Voor het eerste consult kunt u een formulier downloaden waarop u uw klacht en ziektegeschiedenis in kunt vullen. Doe dit zo uitgebreid mogelijk. Soms ligt de aanwijzing voor een genezing in een detail of blijkt dat uw klacht al in uw jeugd begonnen is.

Er zijn twee manieren om het intakeformulier in te vullen. U kunt, door op de link te klikken, het PDF formulier naar uw computer overbrengen, afdrukken en met de hand invullen. Of u kunt de Microsoft Word versie downloaden en het formulier op de computer invullen en terugsturen.

De PDF versie

Klik op de onderstaande link om de PDF versie van het formulier naar uw computer over te brengen. Print deze uit en vul het formulier handmatig in. U kunt het formulier vervolgens meenemen of verzenden naar Hands On Therapies. De adresgegevens kunt u op het formulier terugvinden.

Download het intake formulier in PDF format.

De Microsoft Word versie

Klik op de onderstaande link om de Microsoft Word versie naar uw computer over te brengen. Open het formulier met Microsoft Word en vul het formulier op de computer in. Klik op een veld, (tussen de rechte haakjes []) als u gegevens in wilt vullen. U kunt vervolgens de Tab toets gebruiken om de volgende invoervelden te bereiken. Het aangeven van littekens en klachtenregio’s op pagina 1, kan bij deze versie niet.

Sommige vragen, aangegeven met een asterisk (*), zijn multiple choice. Klik op de tekst “maak een keuze…” om de invoermogelijkheden te zien. Klik vervolgens op de keuze die bij u van toepassing is. Vervolgens kunt u de Tab toets gebruiken om naar de volgende invoerplaats te komen, of klikt u op het volgende invoerveld.

U kunt dit formulier terug emailen naar herman@handsontherapies.nl, zodat ik mij al tevoren op het eerste consult kan voorbereiden. Natuurlijk kunt u ook het formulier uitprinten en meenemen naar het eerste consult.

Download het intake formulier in Word format

Kosten

Het richtbedrag voor een consult is een donatie van 100,00 euro voor een prikkelende aanpak en 75,00 euro voor een sederend consult. De behandeling duurt ongeveer een uur. Het consult is niet vergoed door uw zorgverzekeraar, maar kan eventueel voor zelfstandige werknemers gedeclareerd worden in de boekhouding voor de belasting.

Werktijden

De officiële werktijden zijn van 10 uur tot 18 uur. Voor spoedgevallen of bij afwezigheid kunt u ook contact opnemen met het IMC, tel: 020-682 7788, daar werken diverse therapeuten.

Talen

Behalve de Nederlandse taal is het ook mogelijk in het Duits of Engels geholpen te worden.
Es wird auch Deutsch gesprochen / the therapist speaks English, German and Dutch.